Energiecoach bij je thuis

Meent-bewoners kunnen een energiecoach aanvragen voor een informatiegesprek bij hen thuis.

Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw huis? Of uw huis voorbereiden op een toekomst zonder aardgas? Weet u niet precies waar u moet beginnen of wat precies de mogelijkheden zijn? Nodig dan de energiecoach uit. Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

Samen met de energiecoach brengt u uw mogelijkheden en wensen in kaart. Vervolgens kijkt u wanneer het slim is om de komende jaren een stap te nemen. Wat voor u de beste keuze is, en voor u het meeste oplevert aan besparing en wooncomfort. Zo komt u samen tot een plan voor uw huis.

De Energiecoach is een buurtbewoner die een energietraining heeft gekregen van Energiecoöperatie HilverZon. De coaches maken onderdeel uit van de wijkaanpak Hilversumse Meent. Via begeleiding en aanvullende trainingsmomenten zijn ze steeds op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen binnen de wijkaanpak. Ze geven geen advies, wel informatie en ze ondersteunen u bij te maken van uw persoonlijke plan.

Wilt u ook een gesprek met een energiecoach? Neem dan contact op met energiecoöperatie HilverZon via www.hilverzon.nu/afspraak-energiecoach. Vervolgens krijgt u een mail waarin staat beschreven welke stappen er volgen. Via HilverZon neemt een energiecoach contact met u op voor een afspraak. De afspraak kan telefonisch plaatsvinden of bij u thuis, uiteraard rekening houdend met anderhalve meter afstand.