Ik woon in de Meent maar niet in het PAW gebied

Het PAW geldt alleen voor het noordelijk deel van de Meent. Deze bewoners krijgen de kans om met (financiële) ondersteuning hun woning geheel van het aardgas af te halen. Woont u niet in dit gebied? Dan gaan we volgens het eerder gemaakte wijkplan u ondersteunen met het nemen van stappen naar een aardgasvrije woning. De energiecoaches in de wijk bieden advies online of - conform RIVM richtlijnen - bij u thuis. De staalkaarten voor de diverse woningtypen in de Meent helpen in uw gesprek met leveranciers en bouwuitvoerders. Ook kunt op de websit van het Duurzaam Bouwloket  terecht voor vragen en advies. Op deze website vindt u ook een actueel overzicht van duurzaamheidssubsidies- en leningen. Kijk ook op www.hilversum.nl/aardgasvrij voor de gemeentelijke duurzaamheidslening.

Natuurlijk delen we de  lessen van uw collega wijkbewoners in het PAW gebied. Komend half jaar bekijken we wat we verder nog kunnen bieden.

Vragen?

Heeft u vragen over het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) of over de wijkaanpak? Kijk dan eerst op de pagina met de lijst veelgestelde vragen. Staat uw vraag daar niet bij? Dan kunt u ons mailen meentaardgasvrij@hilversum.nl  [link]

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief. Inschrijven kan via www.hilversum.nl/nieuwsbrief