Ik heb een huurwoning in het PAW gebied

We maken plannen om het noordelijk deel van de Meent aardgasvrij te maken. Dat heeft gevolgen voor u als huurder.

Plan maken

De eerste helft van 2021 gaan we samen met bewoners en partners een uitvoeringsplan maken. Dit plan maken we ook samen met de woningcorporaties De Alliantie en Het Gooi en Omstreken. Begin 2021 krijgt u, als huurder, via de woningcorporaties te horen hoe u kunt meedenken.

In het uitvoeringsplan komt bijvoorbeeld te staan wat de beste oplossing is, wat dit betekent voor bewoners en hoe de begeleiding eruit komt te zien. Ook staat erin hoe en wanneer de corporaties hun woningen aardgasvrij willen maken.

Uitvoering

Als het wijkuitvoeringsplan klaar is, gaan we starten met de uitvoering. Als uw huurwoning aardgasvrij wordt gemaakt, zorgt de woningcorporatie voor de aanpassingen. Zij betrekken u bij de verbouwplannen. Hiervoor gelden de gebruikelijke spelregels van de aanpak bij bijvoorbeeld een grootschalige verbouwing. Lees meer over de betrokkenheid en rol van de woningcorporaties in het interview met de woningcorporaties

Vragen

Heeft u vragen over wat aardgasvrij betekent voor u als huurder? Neem dan contact op met uw woningcorporatie.

Heeft u vragen over het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW)? Kijk dan eerst op de pagina met de lijst veelgestelde vragen. Staat uw vraag daar niet bij? Dan kunt u ons mailen meentaardgasvrij@hilversum.nl.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief. Inschrijven kan via www.hilversum.nl/nieuwsbrief.