Hulp bij het verduurzamen van VvE’s

Het is voor Vereniging van Eigenaren (VvE), bijvoorbeeld van een appartementencomplex, best ingewikkeld om te verduurzamen. Hoe pak je dat aan met alle woningeigenaren, met welke regels moet je rekening houden en hoe financier je dat? Het platform Duurzame VvE helpt al twee jaar VvE’s te verduurzamen.

Duurzame VvE heeft alles onder één dak om VvE’s energieneutraal te maken. Binnen het platform werken gemeentes, kennisinstituten, adviseurs, financieringsfondsen, banken en aannemers en installateurs samen aan duurzame oplossingen! Alle experts onder een groot dak, zodat je één aanspreekpunt hebt.

Duurzame VvE helpen al tientallen VvE’s in de regio’s Eemland en Gooi & Vechtstreek. Door hun ervaringen weten ze hoe ingewikkeld een VvE soms kan zijn. Een verandering doorvoeren is daardoor vaak een flinke uitdaging. Een uitdaging waar ze jou stap voor stap bij kunnen helpen. Dat is niet alleen heel makkelijk, maar ook heel aantrekkelijk. Want verduurzamen brengt hele directe voordelen met zich mee. Neem de waardevermeerdering van je woning, de lagere energielasten en het toenemende wooncomfort.

Kijk op www.duurzame-vve.nl of ze ook jouw VvE kunnen helpen in het verduurzamen van het gebouw.